We now are offering Devs Base Swag. Get yours now.
https://teespring.com/devs-base-swag
http://www.zazzle.com/devs_base

Site problems?

User avatar
ParadoXGodzillA
Location: Glen Allen, Virginia
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times
Posts: 27
Joined: Sat Oct 29, 2016 12:05 am

Site problems?

Mon Apr 17, 2017 10:36 pm

@Jmz
Do you have a Google Hangouts Messenger? I may have some questions about this site and how it's made. Thanks if you reply back with it.
There are 86,400 seconds in a day. Have you used one to click thank you?
P̶̨̧̢̨̛̛̛̞͖̥̖͕̫̗͚͖͚̟͇̝̳̰̯͍͚̘̺͍͊͊̎̓̋̐̌̇̈̓̋̿͒̇͛̿̅̒̓͊̀͑͊̐̄̆́̀͌̿̉̀̈́̅̔͂̈́́̈́͑̐̃̃͌̽̀̋̓̈́̐͐͊̈́̕̚͘͘̚͘͝͝͝͠͠a̴̡̡̦̻̻̹̱̼̲̰͎̗͖̙̮͖͖̯̜͕͉̬͖͈̬͚͙͔̳͑̈́͜͜r̶̡̢̺̭̞̻̘̦̖̥̼͙͕̳͓̞̻͋̂̄͑̿̍̉̒͋͛͋͂̋̃͌̈́́͆̈̐̌͊̅̃̈̈́͐̍̆͐̐͐̌̓̀̎̊̚͜͝͠a̸̢̢̡̨̡͉̯̤̜͖̠̪͎̹̤̦̞̜̱̪̯̣̬͕̟̩̬̝̰͔͎̗̫͈͙̭̺͔̠̩͎͈̜̹̠͙͔̪͎̩̪̯͕̳̜̭̦̺̭͚̺͓̘̟͋̀̿̆̈͛̎̉̽̾̍̌͗͆͋͗͋̀̉͑̄̄̅̇̄͒̑̂̒̇̔̿͋̌̕̕͜͝͝͝͠͝ͅͅͅd̶͙̹̱͕͖̫͉͙͍̮̈́͒͆̔͆͋̒͑̈́̈̃̊́͆́̏͊̀̀͂͆̅̎̔͑̅̂̆̈́̆̄̾̍͘̚͘͘̕͝͝ǫ̸̧̢̠̮͙̮̜̘̤̭̣̗͎̱̲̙̦̤͇̔̓͑̑ͅͅX̶̨̨̢̢̡̧̧̢̨̠̱͓̮̫͈̝͈̰̭̠̖̪̗̯͉̙̯̲̻̻͙͈̲̤͉̦͍͇̜̥͇̹͍͖̩͉͙̠̘̺̺͈̙̭̯͔̦̗͇̑̂̾͊͑̀̃̒̓͋̊̓͂̋̐̓́̈́̀͆̍̒͐̏̏̍̈́̽̃͌̉̃̆̕̕͘͜͜͠͝ͅG̵͓̦̪͙̺͍̤͇͍̮͕̙̤͎̳͔̻̠̮̙͎̱̟͈͂͛͐̓̍̇̾̇̎̂̄̈̎̉̓͛̅̊̓͝ơ̵̧̢̨̧̡̛̖͙̪̳̝̣͉̬͇̤͉͈̗̟̫̝̩̬͇͓̟̲͍̳̗̼͈̺̘̦̬̝̭͖̗͖̭̱̬͚̱͚̳̯̳̦̖̫̙̠̺͙̺̦̗̜͍̖̰͍̙̖͉̄̐͆́͗͛́̇̏͑͋̆̔͛̄̉͋̔̂͗̒̓̀͆̂̓͜͜͜͜͝ͅḑ̵̢̡̨̢̢̛̰͚̬̙̙̟̘̼͈̜̥͈̰̖̻̤̜̙̼̩̞͚͍̻̰̬͍̝̙̯̦͇͖͎͚̘̩͓̻̝̳̲̹̱͉͈̦͎̞̥̳͔̱̖̻̗̯̜̦̞̦͍͉̦̠͇͖̲̦̺̣̾͗̐̐̆̿̓̏̆̇́̋̔͗̆̅̈͊̂̿̀̀͒͑̈́͐̓̎̄͊̄̑̍̆͗̈́̉̂̐͂̓̂̋̍͐͂̐̈͒́̈́͆̇͆̔͂̃̾̚̕͘̕͜͝͝͠ͅͅz̶̨̧̢̨̡̧̢̡̠̳͕͕̯̪̺͓̙̝̗̩͇͉̳̳̼̹̥̺͍͍͖̺͓̪̥̲̳̝̗͎̞͉̮̮͕̖̺͚͓̤̲̣͍̻̭̜͇͙̗̝̱͕͚͈̒͌̈́̿́̍͑͐̑̽̊͗̓̎͒͌͂͛̂̓̌̋̀̓͊́̓́̽́̀͆̇̅̋̆̾̑͋̽̏̓̚̚̕͜͜͝͝͝ͅi̷̡̢̨̨̧̬͉͔͉̦͕͙͔̳̺̖̻̫̹̞͈̘̻͎̮͚̞̤̣̻̳̍͋̽̅̅̽͒̔͘̕͜ͅĺ̶̨̧̢̡̫̗̪̜̬̙̭͔͇̹͎͍̔̔̏̔̾̌͒͗͂̆̇͋̀̑̈̾̀͑̽̈́̓̐̉͆̅̃̚̚͘̚͜͜͜͠͠ͅļ̵̨̡̢̧̧̢̡̡̛̳͎͖̙̩̗͕̙͔͔̤̬͔̱͖͕͎̿͋͋̑̊̾̐̄̈͑̒̈͑̓͆̋̈́̇̾͌͋̑̆̂͌̓͆̾́̀̃̋͊̃͂̓̈́̑̾͛̃́͋̅̋͛̍͊̍́̄̋͌͆̉͊́̔̂͑͂̾̇̈́̑̕̚̕̚̕̕͘͜͝͝Ȧ̷̧̲̼̤̱̻͇͊̇̊̓̐̎̾̏̎̾́̈́̏̑̂́́͌̌̀͂͂̓̽̂͆̈́̊͂̉͗̽̿̓̈́̔̃̎̈́̍͆̀̓̾͘͘̚̕͝͠͝͠͠
Zackptg5
Been thanked: 1 time
Posts: 14
Joined: Sat Oct 29, 2016 2:29 pm

Re: Site problems?

Tue Apr 18, 2017 2:40 am

ParadoXGodzillA wrote:
Jmz wrote:
Mon Apr 17, 2017 10:16 pm
Can't really state why thats happening. We don't have any fancy blocking setup or any special firewall rules for blocking spam.
More than likely because the app doesn't work in the IP Address it's been set up with. As you can see, when you create an application, you will need to use it in a certain region [most apps go with this rule]. For example, Pandora didn't work in India (I don't live there, but my friend does). Pandora made a new update and it finally worked there. That's what I'm thinking VPN works as.
That's what I initially thought too, however I already use a server in the same country as me for that reason
User avatar
Necrnom
Been thanked: 4 times
Posts: 32
Joined: Sat Oct 29, 2016 11:28 am

Re: Site problems?

Tue Apr 18, 2017 5:29 am

Hey guys, I get a kind of FC when tapping on settings in the devs base app, it just hangs and hangs.. Till I swipe it from recents
Got some logs, running latest RR for op2

Sent from my ONE A2003 using Devs Base mobile app powered by Tapatalk

Attachments
FC_DEVS_BASE_2017-04-17-23-16-18.txt
(48.79 KiB) Downloaded 7 times
User avatar
ParadoXGodzillA
Location: Glen Allen, Virginia
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times
Posts: 27
Joined: Sat Oct 29, 2016 12:05 am

Site problems?

Tue Apr 18, 2017 12:28 pm

Zackptg5 wrote:
Tue Apr 18, 2017 2:40 am
ParadoXGodzillA wrote:
More than likely because the app doesn't work in the IP Address it's been set up with. As you can see, when you create an application, you will need to use it in a certain region [most apps go with this rule]. For example, Pandora didn't work in India (I don't live there, but my friend does). Pandora made a new update and it finally worked there. That's what I'm thinking VPN works as.
That's what I initially thought too, however I already use a server in the same country as me for that reason
Perhaps the application goes through a protocool that the VPN doesn't really want you to use? Like TOR, etc.
There are 86,400 seconds in a day. Have you used one to click thank you?
P̶̨̧̢̨̛̛̛̞͖̥̖͕̫̗͚͖͚̟͇̝̳̰̯͍͚̘̺͍͊͊̎̓̋̐̌̇̈̓̋̿͒̇͛̿̅̒̓͊̀͑͊̐̄̆́̀͌̿̉̀̈́̅̔͂̈́́̈́͑̐̃̃͌̽̀̋̓̈́̐͐͊̈́̕̚͘͘̚͘͝͝͝͠͠a̴̡̡̦̻̻̹̱̼̲̰͎̗͖̙̮͖͖̯̜͕͉̬͖͈̬͚͙͔̳͑̈́͜͜r̶̡̢̺̭̞̻̘̦̖̥̼͙͕̳͓̞̻͋̂̄͑̿̍̉̒͋͛͋͂̋̃͌̈́́͆̈̐̌͊̅̃̈̈́͐̍̆͐̐͐̌̓̀̎̊̚͜͝͠a̸̢̢̡̨̡͉̯̤̜͖̠̪͎̹̤̦̞̜̱̪̯̣̬͕̟̩̬̝̰͔͎̗̫͈͙̭̺͔̠̩͎͈̜̹̠͙͔̪͎̩̪̯͕̳̜̭̦̺̭͚̺͓̘̟͋̀̿̆̈͛̎̉̽̾̍̌͗͆͋͗͋̀̉͑̄̄̅̇̄͒̑̂̒̇̔̿͋̌̕̕͜͝͝͝͠͝ͅͅͅd̶͙̹̱͕͖̫͉͙͍̮̈́͒͆̔͆͋̒͑̈́̈̃̊́͆́̏͊̀̀͂͆̅̎̔͑̅̂̆̈́̆̄̾̍͘̚͘͘̕͝͝ǫ̸̧̢̠̮͙̮̜̘̤̭̣̗͎̱̲̙̦̤͇̔̓͑̑ͅͅX̶̨̨̢̢̡̧̧̢̨̠̱͓̮̫͈̝͈̰̭̠̖̪̗̯͉̙̯̲̻̻͙͈̲̤͉̦͍͇̜̥͇̹͍͖̩͉͙̠̘̺̺͈̙̭̯͔̦̗͇̑̂̾͊͑̀̃̒̓͋̊̓͂̋̐̓́̈́̀͆̍̒͐̏̏̍̈́̽̃͌̉̃̆̕̕͘͜͜͠͝ͅG̵͓̦̪͙̺͍̤͇͍̮͕̙̤͎̳͔̻̠̮̙͎̱̟͈͂͛͐̓̍̇̾̇̎̂̄̈̎̉̓͛̅̊̓͝ơ̵̧̢̨̧̡̛̖͙̪̳̝̣͉̬͇̤͉͈̗̟̫̝̩̬͇͓̟̲͍̳̗̼͈̺̘̦̬̝̭͖̗͖̭̱̬͚̱͚̳̯̳̦̖̫̙̠̺͙̺̦̗̜͍̖̰͍̙̖͉̄̐͆́͗͛́̇̏͑͋̆̔͛̄̉͋̔̂͗̒̓̀͆̂̓͜͜͜͜͝ͅḑ̵̢̡̨̢̢̛̰͚̬̙̙̟̘̼͈̜̥͈̰̖̻̤̜̙̼̩̞͚͍̻̰̬͍̝̙̯̦͇͖͎͚̘̩͓̻̝̳̲̹̱͉͈̦͎̞̥̳͔̱̖̻̗̯̜̦̞̦͍͉̦̠͇͖̲̦̺̣̾͗̐̐̆̿̓̏̆̇́̋̔͗̆̅̈͊̂̿̀̀͒͑̈́͐̓̎̄͊̄̑̍̆͗̈́̉̂̐͂̓̂̋̍͐͂̐̈͒́̈́͆̇͆̔͂̃̾̚̕͘̕͜͝͝͠ͅͅz̶̨̧̢̨̡̧̢̡̠̳͕͕̯̪̺͓̙̝̗̩͇͉̳̳̼̹̥̺͍͍͖̺͓̪̥̲̳̝̗͎̞͉̮̮͕̖̺͚͓̤̲̣͍̻̭̜͇͙̗̝̱͕͚͈̒͌̈́̿́̍͑͐̑̽̊͗̓̎͒͌͂͛̂̓̌̋̀̓͊́̓́̽́̀͆̇̅̋̆̾̑͋̽̏̓̚̚̕͜͜͝͝͝ͅi̷̡̢̨̨̧̬͉͔͉̦͕͙͔̳̺̖̻̫̹̞͈̘̻͎̮͚̞̤̣̻̳̍͋̽̅̅̽͒̔͘̕͜ͅĺ̶̨̧̢̡̫̗̪̜̬̙̭͔͇̹͎͍̔̔̏̔̾̌͒͗͂̆̇͋̀̑̈̾̀͑̽̈́̓̐̉͆̅̃̚̚͘̚͜͜͜͠͠ͅļ̵̨̡̢̧̧̢̡̡̛̳͎͖̙̩̗͕̙͔͔̤̬͔̱͖͕͎̿͋͋̑̊̾̐̄̈͑̒̈͑̓͆̋̈́̇̾͌͋̑̆̂͌̓͆̾́̀̃̋͊̃͂̓̈́̑̾͛̃́͋̅̋͛̍͊̍́̄̋͌͆̉͊́̔̂͑͂̾̇̈́̑̕̚̕̚̕̕͘͜͝͝Ȧ̷̧̲̼̤̱̻͇͊̇̊̓̐̎̾̏̎̾́̈́̏̑̂́́͌̌̀͂͂̓̽̂͆̈́̊͂̉͗̽̿̓̈́̔̃̎̈́̍͆̀̓̾͘͘̚̕͝͠͝͠͠
Zackptg5
Been thanked: 1 time
Posts: 14
Joined: Sat Oct 29, 2016 2:29 pm

Re: Site problems?

Tue Apr 18, 2017 1:55 pm

ParadoXGodzillA wrote:
Zackptg5 wrote:
Tue Apr 18, 2017 2:40 am
That's what I initially thought too, however I already use a server in the same country as me for that reason
Perhaps the application goes through a protocool that the VPN doesn't really want you to use? Like TOR, etc.
It uses openvpn which is pretty common
sebcio2804
Has thanked: 3 times
Posts: 3
Joined: Wed May 24, 2017 3:28 pm

Site problems?

Sat Jun 24, 2017 7:33 am

viewtopic.php?f=226&t=377

I can`t go to next page...

Code: Select all

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Renderer.php on line 20: DOMDocument::loadXML(): Unescaped '<' not allowed in attributes values in Entity, line: 1
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Renderer.php on line 20: DOMDocument::loadXML(): attributes construct error in Entity, line: 1
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Renderer.php on line 20: DOMDocument::loadXML(): Couldn't find end of Start Tag URL line 1 in Entity, line: 1
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Renderer.php on line 20: DOMDocument::loadXML(): Unescaped '<' not allowed in attributes values in Entity, line: 1
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Renderer.php on line 20: DOMDocument::loadXML(): attributes construct error in Entity, line: 1
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Renderer.php on line 20: DOMDocument::loadXML(): Couldn't find end of Start Tag LINK_TEXT line 1 in Entity, line: 1
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Renderer.php on line 20: DOMDocument::loadXML(): Opening and ending tag mismatch: r line 1 and LINK_TEXT in Entity, line: 1
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Renderer.php on line 20: DOMDocument::loadXML(): Extra content at the end of the document in Entity, line: 1

Fatal error: Uncaught TypeError: Argument 1 passed to s9e_renderer_6367f0daf30ebb49d9bd1b216b88c62893c4f76d::at() must be an instance of DOMNode, null given, called in /srv/users/serverpilot/apps/phpbb/public/cache/production/s9e_renderer_6367f0daf30ebb49d9bd1b216b88c62893c4f76d.php on line 31 and defined in /srv/users/serverpilot/apps/phpbb/public/cache/production/s9e_renderer_6367f0daf30ebb49d9bd1b216b88c62893c4f76d.php:34 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/phpbb/public/cache/production/s9e_renderer_6367f0daf30ebb49d9bd1b216b88c62893c4f76d.php(31): s9e_renderer_6367f0daf30ebb49d9bd1b216b88c62893c4f76d->at(NULL) #1 /srv/users/serverpilot/apps/phpbb/public/vendor/s9e/text-formatter/src/Renderer.php(28): s9e_renderer_6367f0daf30ebb49d9bd1b216b88c62893c4f76d->renderRichText('<r>Yeah! I foun...') #2 /srv/users/serverpilot/apps/phpbb/public/phpbb/textformatter/s9e/renderer.php(256): s9e\TextFormatter\Renderer->render('<r>Yeah! I foun...') #3 /srv/users/serverpilot/apps/phpbb/public/includes/functions_content.php(592) in /srv/users/serverpilot/apps/phpbb/public/cache/production/s9e_renderer_6367f0daf30ebb49d9bd1b216b88c62893c4f76d.php on line 34

Return to “Site Info”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest