We now are offering Devs Base Swag. Get yours now.
https://teespring.com/devs-base-swag
http://www.zazzle.com/devs_base


Re: RE: Re: [ROM] [N6] [7.0.0_r14] Beltz | Substratum [31/10/2016]

#33
kero68 wrote:Hey Jimmy, been running your mm rom and now nougat rom and as you know absolutely love it. Can you divulge what your plans are with adding the mod for customising the battery indicators, circle, text, etc. It is the ONLY thing missing from this absolutely fantastic rom.

Sent from my Nexus 6 using Devs Base mobile app powered by Tapatalk
It will be... As soon as that feature stable enough, it's gonna be there. You know Beltz, stability is number 1 here . Check Jimmy's github for more detail.

Sent from my Nexus 6P using Devs Base mobile app powered by Tapatalk

Re: RE: [ROM] [N6] [7.0.0_r19] Beltz | Substratum [10/11/2016]

#38
Bundizle wrote:The latest release works flawlessly. Can the dev incorporate battery charging/notification light? If its not too much to ask.
IvanCampos wrote:
Bundizle wrote:The latest release works flawlessly. Can the dev incorporate battery charging/notification light? If its not too much to ask.
Unless things have changed, I believe Jimmy has said he's not planning on notification or charging LED

Sent from my Nexus 6 using Devs Base mobile app powered by Tapatalk
Im testing it. But as expected, notification led dont work. Only charging led works

Edit : ok all working. But cant blink.
[substratum] Beltz Theme
[substratum] Magpie Theme

Re: [ROM] [N6] [7.0.0_r19] Beltz | Substratum [10/11/2016]

#39
Just installed. So far most everything has gone smooth. One issue and it may just be nothing but I'm on Project Fi service and I get the "restore your service" warning after each reboot. Takes approx 10mins for that message to go away. Are there any other Fi users that can chime in on this?

Update.... It appears the permissions are being reset. Maybe its something that I'm doing wrong.

Update.... Rebooted a few times to see if the permissions would keep changing and they are now staying. Guess the problem was on my end.

Sent from my Nexus 6 using Devs Base mobile app powered by Tapatalk

Return to “Nexus 6 (shamu)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron